Geçmişte İnsanların Uyguladığı İşkenceler



Geçmişte ilkel zeka ile insanoğlu işkenceler yaptı. Aslında hala yapılıyor fakat insan haklarına aykırı olduğundan pek açığa çıkarılmıyor. Geçmişteki bazı akıl almaz işkenceleri okudukça korku filmindeki gibi titriyeceksiniz. Bu işkencelerin hepsinin sonucu ölümdür hepsine ayrı ayrı yazmak istemedim.

1-Pirinç Boğa

İşkence edilecek mahkum bir boğanın içine yerleştirilir. Bu boğa genellikle bronzdan yapılır. Boğaya yerleştirildikten sonra alttan boğanın karın bölgesine resimde görüldüğü gibi ısı verilir.

2-Kazığa Oturtmak

Resimde de görüldüğü gibi işkence edilecek kişi kazığın üst kısmına geçirilir ve vücudunun üst kısmından çıkana kadar aşağı doğru kayar daha sonra mevta

3-Kafir Çatalı

İşkence edilecek kişinin boynuna bir çatal yerleştirilir, başlarda kafayı dik tutabilse de zaman geçtikçe kişi kafasını eğmek zorunda kalıyor.

4-Yahudi Kızağı

İşkence edilecek kişinin makatından veya vajinasından aletin sivri kısımları geçirilir ve daha sonra yavaş yavaş aşağı kayar. İspanyol Eşeği ile aynı mantıkta.

5-Çivili Tabut

Kişi, içi civinin sivri tarafıyla dolu bir tabutun içine sokulur ve tabutun kapağı kapatılır.

6-Askı

İşkence edilecek olan kişinin elleri ve ayakları bir makaraya bağlanır ve yavaş yavaş makaraya bağlı ipler çekilir.

7-İşkence Sandalyesi

İşkence edilecek olan kişi çivili sandalyeye veya başka türlü bir sandalyeye oturtturulur daha sonra iplerle sıkılır.

8-Meme Koparıcı

Genellikle kadınlara karşı yapılan bir işkencedir. İşkence edilecek kişinin memeleri bu alete geçirilir ve daha sonra sıkıp çekilerek koparılır.

9-İspanyol Eşeği

İşkence edilecek kişi üçgen şeklindeki bir cismin üst kısmına oturtturulur ve zaman içinde bacak arası açılır.

10-Vajina Armudu(Makat Armudu)

Resimde gördüğünüz cisim kadınların vajinasına geçirilir ve yavaş yavaş açılır. Kadın ölene kadar açılmaya devam eder. Bu yöntem erkeklerin makatınada yapılır fakat ana amacı kadınlara yöneliktir.)



1 yorum:

Blogger tarafından desteklenmektedir.