Eğer Başka Bir Gezegene Taşınırsak Hacca Gitmek Nasıl Mümkün Olacak?

Nihat Hatipoğlu: Ahirette 'like'larınızın da hesabını vereceksiniz ...
Nihat Hatioğluna bu soru yöneltiliyor ve kendisi böyle bir şeyin mümkün olmayacağını, insanlığın dünyadan farklı bir gezegene gidemeyeceğini belirtiyor. İşin ilginç yanı eğer insanlar farklı bir gezegene taşınırsa Kurandaki bazı bilgiler geçersiz kılınacak. Yani kısaca eğer insanoğlu başka gezegenlerde yaşamaya başlarsa kuranı kerimde bazı geçersiz ayetler olacağıdır. Kuranda insanoğlunun sonunun dünyada geleceği söylenmektedir.

Nihat Hatipoğlunun Söylediğine Göre, Eğer Yeni Bir Gezegene Taşınırsak Dünyayı İlgilendiren Ayetler;


-Ye’cûc ve Me’cûc’ün görünmesi(Ye’cûc ve Me’cûc’ün Dünyada iki dağın arasında mahsur oldukları ve kıyamet günü dağı tırmanıcakları ve yeryüzüne ulaşıcakları söyleniyor)

-Hicaz bölgesinde büyük bir ateşin çıkışı(Dünya üzerinde bir bölge)

-Ayın yarılması ve güneşin batıdan doğması (Bunların ikiside dünyayı etkileyen olaylardır. Eğer gelecekte insanlık Marsa gidersede ilgilendirecektir fakat uzaklarda bir yaşanabilir gezegene gidersek bunlarda geçersiz olacaktır.)

-O gün Allah onları çağırarak, "Benim ortaklarım olduklarını iddia ettikleriniz, hani nerede?" diyecektir. (O gün) haklarında azaba itilme, hükmü gerçekleşen kimseler, "Rabbimiz! Biz nasıl azmışsak, işte bu azmışları da öylece azdırdık. (Onların suçlarından) beri olduğumuzu sana arzederiz. Zaten onlar aslında bizlere tapmıyorlardı." derler. "(Allah'a koştuğunuz) ortaklarınızı çağırın!" denir, onlar da çağırırlar; fakat kendilerine cevap vermezler ve (karşılarında) azabı görürler. Ne olurdu (dünyada iken) doğru yola girselerdi! O gün Allah onları çağırıp "Peygamberlere ne cevap verdiniz?" diyecektir. (KASAS/62-65) (Ne olurdu Dünyadayken doğru yola girselerdi diyor eğer yeni bir gezegende sonumuz gelicek olsaydı o gezegenin ismi olurdu.)

Nihat Hatipoğlunun soruyu cevaplarkenki videosu;

Son olarak bir ayet bırakıyorum:
“Ey cin ve insan toplulukları! Göklerin ve yerin uçlarından bucaklarından geçip gitmeye gücünüz yeterse geçip gidin. Büyük bir güç olmadıkça geçip gidemezsiniz.”(Rahman suresi 33. ayet) yani İslam'a göre başka bir gezegene taşınmak tanrının gücüyle kapışmak demek. Çoğu kişinin aklına Elon Musk geliyor. O kısmı zamanla görüceksiniz.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.